dnes je 19.4.2024

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Zaúčtování - náklady na stravování

16.4.2014, , Zdroj: Verlag DashöferDoba čtení: 1 minuta

Účtování nákladů a příspěvků zaměstnanců na závodní stravování.

Dotaz:

Jak zaúčtovat náklady na závodní stravování zaměstnanců (provozujeme restauraci a poskytujeme příspěvek 35 Kč na jeden oběd v hodnotě 70 Kč)? Zaměstnanci je ze mzdy srážkou sraženo 35 Kč.

Odpověď:

Pokud přispíváte zaměstnancům na závodní stravování (poskytujete jim obědy ve vlastním zařízení), pak jsou pro vás daňově uznatelné výdaje na výrobu jídla mimo výdajů na

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu DU profi.
Registrovat

Týdenní DU zpravodajství

nebo přihlásit.

Průvodce funkcemi DU profi
Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k územní působnosti:

Nedostupné pro váš modul.

Nahrávám...
Nahrávám...