dnes je 15.7.2025

Nepřístupný dokument, nutné přihlášení
Input:

Analytické členění účtů

25.7.2012, , Zdroj: Verlag DashöferDoba čtení: 1 minuta

Jak podrobně je třeba účtovat na jednotlivých účtech v restarauraci?

Dotaz:

Ráda bych se zeptala na klienta, s. r. o., restaurace. Předchozí účetní rozlišovala velice detailně analyticky nákupy na 501: zvlášť maso, potraviny, ryby, bagety, na 504 dále vína, nealko, alko, pivo, cigarety.... Podobně podrobně členila i výnosy na 602 restaurace a 604 bar, ovšem nápoje z baru jsou také včetně služeb. Musím v této praxi pokračovat?

Odpověď:

Analytické

Přístup ZDARMA k tomuto dokumentu mají pouze registrovaní uživatelé portálu DU profi.
Registrovat

Týdenní DU zpravodajství

nebo přihlásit.

Průvodce funkcemi DU profi
Zatřídění dokumentu
Zatřídění dokumentu
Vztahuje se k tématu:
Vztahuje se k typu informace:
Vztahuje se k územní působnosti:

Nedostupné pro váš modul.

Nahrávám...
Nahrávám...